19 september as “The Openstack Benelux 2014”  in het Spant te Bussum. Fairbanks NV en Dupaco Distribution B.V. organiseren als Founding Partners op vrijdag 19 september 2014 de eerste officiële OpenStack Conference Benelux Editie. Op dit evenement kunt u zich als beslisser, ontwikkelaar, beheerder en/of gebruiker van OpenStack Cloud Software, laten informeren over de laatste ontwikkelingen en praktische toepassingen van OpenStack Cloud Software. 
Op dit evenement zullen er diverse presentaties gehouden worden van: Fairbanks, Dupaco. SUSE, Red Hat, HP, Cisco, EVault, Dell Software, CloudVPS. Splendid Data en Arista.

 


OpenStack

OpenStack is ‘s werelds grootste en snelst groeiende open source project met als doel dat alle organisaties, onafhankelijk van omvang, budget, hardware platform en huidige aanwezige management tooling, kunnen bouwen aan een eigen public of private cloud.

 

Verschillende sessies en de informatiemarkt
Tijdens de informatiemarkt op de conferentie kunt u samen met de sponsors en leveranciers uit de Benelux OpenStack-gemeenschap kennis, ervaringen en proposities delen. De informatiemarkt biedt u uitstekende mogelijkheden om te netwerken en mogelijkheden die voor uw bedrijf of organisatie van toepassing zijn, te identificeren. De verschillende sponsors zullen u middels een plenaire sessie en / of een break-out sessie hun eigen ervaringen en expertise rondom OpenStack presenteren. Natuurlijk zorgen we er voor dat de laatste ontwikkelingen, zoals de release van OpenStack IceHouse en de belangrijkste agendapunten op de Global Summits van 2014, worden toegelicht. Met succesverhalen van eindgebruikers, visie op toekomstige ontwikkelingen en interessante keynote presentaties is de OpenStack Conferentie hèt aangewezen evenement in de Benelux om kennis op te doen omtrent dit toekomstgerichte groeisegment.

 

Voor iedere gebruiker interessant
Het OpenStack Conference Benelux 2014 heeft een geweldig programma voor u klaar staan in Bussum waaronder case studies, technische sessies en workshops. Of u nu net komt kijken bij OpenStack en meer kennis wilt op doen of een doorgewinterde OpenStack gebruiker bent, er zit iets voor u bij. In de Benelux is een OpenStack-evenement van deze grootte uniek!

 

 U kunt zich nog inschrijven via: www.openstack.nl/OpenStack_Benelux_2014