Deze wereldwijde status bevestigt Softline’s bewezen staat van dienst en expertise in het migreren van workloads op basis van Red Hat Enterprise Linux (RHEL) of SUSE virtuele machines, evenals open source MariaDB-, PostgreSQL-, MySQL- en NoSQL-databases naar Azure.

Softline is een wereldwijde Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP), die cloudmigratiediensten levert in alle landen van aanwezigheid. Met een breed scala aan klantondersteuningsservices helpt Softline bedrijven bij de overgang naar de cloud in alle stadia van migratie. We hebben onze succesvolle implementaties van de projecten te danken aan het wereldwijde Azure Global Delivery Center, Azure Expert MSP.

Klanten die willen profiteren van de voordelen van cloud computing, hebben vertrouwde partners nodig om hen te helpen veilig naar de cloud te migreren, terwijl de bescherming van hun omgeving en gegevens wordt gemaximaliseerd. Softline leidt klanten door de reis van implementatieservices waarbij de gereedheid, de omvang van het werk en het ontwerp worden beoordeeld. Softline plant verder infrastructuuronderhoud in de Azure-cloud en biedt ondersteunende diensten zoals monitoring, beheer, afhandeling van beveiligingsincidenten en optimalisatie van de omgeving.

“Vorige maand kondigde Softline de bevestiging van Microsoft aan het behalen van de geavanceerde Azure-specialisatie voor Windows Server en SQL Servers Migration to Azure door het aantonen van diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen succes bij het migreren van op Windows Server en SQL Server gebaseerde productieworkloads naar Microsoft Azure.

“Deze maand heeft Softline met de geavanceerde specialisatie Linux en Open Source Databases Migration to Microsoft Azure opnieuw onze diepgaande expertise bewezen in het migreren van productieworkloads die draaien op Red Hat Enterprise Linux (RHEL) of SUSE virtuele machines (en / of MariaDB, PostgreSQL, MySQL- en NoSQL-databases in Microsoft Azure, samen met uitgebreide ervaring en bewezen succes ”, zegt Manoj Kumar, Vice President Cloud Managed Services WW.

Rodney Clarke, Corporate Vice President, Global Channel Sales bij Microsoft Corp. voegt hieraan toe: “De geavanceerde Linux, Open Source-databases naar Microsoft Azure benadrukken de partners die kunnen worden beschouwd als het meest capabel als het gaat om het migreren van workloads die draaien op open source-technologieën over naar Azure. Softline heeft duidelijk aangetoond dat ze zowel de competentie als de ervaring hebben om klanten een pad te bieden naar een succesvolle migratie naar de cloud. “