Red Hat introduceert een Open Virtual Appliance voor het Red Hat Enterprise Linux OpenStack platform. Bedrijven kunnen de virtuele appliance gebruiken om het Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform eenvoudig en snel uit te rollen in een gevirtualiseerde omgeving. Concept-implementaties kunnen zo makkelijk worden geëvalueerd. De Open Virtual Appliance kan worden gebruikt binnen omgevingen die gebaseerd zijn op VMware-, vSphere-, vCloud-suites of binnen het Enterprise Linux OpenStack Platform van Red Hat.

De Open Virtual Appliance voor het Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform maakt vooral het installatieproces eenvoudiger. Met slechts enkele muisklikken en met basale informatie van de virtuele omgeving kunnen klanten de Open Virtual Appliance voor het Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform implementeren en evalueren.

Red Hat heeft het Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform speciaal ontwikkeld voor bedrijven die ondersteuning voor hun OpenStack-omgevingen willen. Door gebruik te maken van de OpenStack-distributie van Red Hat zien gebruikers zich verzekerd van een stabiele product lifecycle en wereldwijde ondersteuning, dienstverlening en training. Red Hat’s Enterprise Linux OpenStack Platform wordt gebruikt door het grootste OpenStack-ecosysteem ter wereld en omvat een groot aantal bewezen, veilige oplossingen met veelzijdige integratiemogelijkheden met standaard interfaces en API’s.

Red Hat Global Services

 

Red Hat Global Services heeft verder een groot training- en adviesaanbod voor het implementeren en optimaliseren van Red Hat’s Enterprise Linux OpenStack Platform. De adviesgroep zorgt er daarbij voor dat bedrijven een architectuur en een roadmap op kunnen stellen. Zij doen dat door gebruik te maken van bewezen methodes voor het installeren en configureren van technologie. Het trainingsaanbod van Red Hat zorgt ervoor dat klanten over de vaardigheden beschikken om het Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform te installeren, configureren en beheren. Red Hat biedt vier verschillende OpenStack cursussen die wereldwijd zowel online als klassikaal te volgen zijn. Bovendien is er een praktijkexamen voor Red Hat Certified System Administrator in Red Hat OpenStack. 

De appliance zal naar verwachting de komende week door gebruikers te downloaden zijn via de Red Hat Customer Portal Page.