De NLUUG najaarsconferentie 17 november as welke wederom zal worden gehouden in het Postiljon hotel Bunnik, zal in het teken staan van devops, security, networking, configuration management, scalability, testing, continuous integration etc. 

 De openingskeynote van deze dag is Olaf Kolkman. Hij zal spreken over ‘Collaborative Security’ een benadering van Cyber Security. Diverse namen in diverse tracks zullen deze dag de revue passeren, te weten

*         Per Buer (Varnish)

*         Shannon Burns (NGINX)

*         Sake Blok (Wireshark)

*         Volker Fröhlich (Tying together Zabbix and Elastic Search/Logstash/Kibana)

*         Patrik Uytterhoeven (Zabbix workshop)

*         Victor Julien (Suricata IDS/IPS)

*         Tim Despiegelaere (Check_MK)

*         Bert Hubert (PowerDNS)

*         Ole André V. Ravnås (Frida: Putting the open back into closed software)

*         Jan-Piet Mens (OpenHAB)

*         Jos Visser (Vitess)

*         Nick Cohn (The Bloodhound Project)

*         Xander Soldaat (Open Source Robotics with LEGO MINDSTORMS EV3)

*         Rudi van Drunen (Stratum 0 op Raspberry Pi)

*         Mark Overmeer (Perl POSIX testen)

Naast de tracks is het eveneens mogelijk deel te nemen aan de workshop van Tim Despiegelaere (Open Monitoring Distribution) of de workshop van Patrick Uytterhoeven (Monitoring met Zabbix). De lunch die deze dag geserveerd wordt is mogelijk gemaakt door Inprove en de dag wordt afgesloten met een borrel die mogelijk wordt gemaakt door Snow.
Leden van de NLUUG hebben gratis toegang tot de conferentie. Niet leden kunnen, door zich als lid aan te melden bij het NLUUG, eveneens gratis deelnemen aan de conferentie. Zie hiervoor de lidmaatschapstarieven. Aanmelden voor de conferentie is echter wel noodzakelijk.
De programmacommissie bestaat dit keer uit Ronny Lam (voorzitter), Jos Vos, Michael Boelen, Raymond Kuiper, Marcel Nijenhof, Rudi van Drunen en Pieter-Paul Spiertz.

Een conferentie die je niet mag missen. Meld je daarom nu aan.