Wil je meer uit je computer, smartphone, software, Raspberry Pi of thuisnetwerk halen, maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Linux Magazine lanceert samen met de tech-merken van zijn uitgeverij Reshift de nieuwe online cursusomgeving Tech Academy.

Tech Academy opent nieuwe deuren voor iedereen die op een intuïtieve manier trainingen wil volgen om zijn of haar kennis op het gebied van tech bij te spijkeren. In de online omgeving van Tech Academy komen diverse uitgebreide en diepgaande cursussen beschikbaar over uiteenlopende tech-gerelateerde onderwerpen. De eerste cursus is voor Word, Excel en PowerPoint, vergezeld van een 180 pagina’s tellend cursusboek. Deze cursus is misschien niet de eerste keuze voor Linux gebruikers, maar niet getreurd… Er komen nog veel meer andere cursussen aan die wél voor Linux gebruikers en thuisbouwers interessant zijn, hoe de Tech Academy dus in de gaten.

 

Inhoud

Iedere cursus op Tech Academy bestaat uit een aantal vaste onderdelen, zoals trainingsvideo’s, stap-voor-stap uitleg en extra vragen om je kennis te toetsen. Heb je een cursus succesvol afgerond? Dan ontvang je van ons een digitaal certificaat. Wil je nog iets terugzoeken of een bepaald hoofdstuk uit de cursus opnieuw doornemen? Geen probleem: wanneer je je hebt geregistreerd en de cursus in je bezit hebt, heb je altijd en onbeperkt toegang tot het cursusmateriaal, ongeacht waar je je bevindt.

Aanbod

De komende weken wordt het aanbod op Tech Academy verder uitgebreid en krijg je als geregistreerde gebruiker de mogelijkheid om meerdere cursuspakketten samen te stellen, extra lesmateriaal te ontvangen in de vorm van een cursusboek of kun je kiezen voor juist alleen een online training.

We hopen je te zien in de Tech Academy!