Om te blijven innoveren en om strategisch voordeel binnen hun markt te behalen maken steeds meer bedrijven gebruik van open source. EnterpriseDB biedt Postgres-gebruikers en geïnteresseerden wereldwijd de kans om tijdens PostgresVision 2016 bijgepraat te worden op het gebied van trends en ontwikkelingen in open source.

Dit doen zij aan de hand van inspirerende presentaties van grote organisaties als Mastercard en Amazon, maar ook met kennissessies vanuit de Postgres-community en hands-on demonstraties. Het event vindt plaats van 11 tot en met 13 oktober 2016 in de Innovation Hangar in San Francisco.

Apple en Mastercard

Een van de hoogtepunten is de presentatie van Steve Wozniak, Co-founder van Apple® Computer Inc. Wozniak is een bekendheid in Silicon Valley en ook wel bekend als “The Woz”. Hij gaf vorm aan de computerindustrie met zijn ontwerp van de eerste productlijn van de Apple I en II. Tijdens Postgres Vision deelt hij zijn visie op open source en hoe dit bijdraagt aan verdere innovatie. Joe Schuler, Sr. Business Leader en Vice President bij MasterCard vertelt op welke wijze zij open source omarmd hebben en gebruik maken van Postgres.

Het volledige programma bestrijkt drie dagen. Kijk hier voor de agenda: http://postgresvision.com/#agenda

 

Tijdens dit event ontdekt u hoe open source uw organisatie kan bevrijden van complexe licentieconstructies, hoe het helpt om uw IT-kosten drastisch te verlagen en zorgt dat uw organisatie kan blijven innoveren.

 

Aanmelden kan via: http://postgresvision.com/