Functie

Word jij enthousiast van technologieën zoals GitOps, OpenSource, DevOps, Containers, IaC, Terraform en Linux? Dan komen we graag met je in contact.

 

De Universiteit Utrecht is één van de vooraanstaandste universiteiten binnen Nederland en neemt een belangrijke plaats in op de wereldranglijst van universiteiten. Om deze plaatsen waar te kunnen maken, neemt digitalisering een belangrijke plek in binnen de universiteit. Wil je helpen om onze ICT-ontwikkelingen op een nog hoger platform te brengen? Dan ben jij de Linux Devops Engineer die we zoeken! Wij bieden je een uitdagende functie in een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans.

 

Als Linux DevOps Engineer denk je mee over het ontwerp van nieuwe platformen. Vervolgens bouw je deze samen met je team. Het team is gespecialiseerd in (innovatieve) infrastructuur waarmee wij verschil maken voor de Universiteit Utrecht. Wij lopen als universiteit voorop in het toepassen van nieuwe technologieën om het onderwijs te ondersteunen. Jij bouwt hieraan mee.

 

Profiel

Wat breng je mee?

  • mbo-/hbo-werk- en -denkniveau;
  • minimaal drie jaar werkervaring in een enterprise omgeving;
  • kennis van Linux-beheer in een grote omgeving;
  • ervaring met diverse Linux-distributies;
  • kennis en ervaring met gebruik van storage omgevingen vanuit Linux.

 

Wie ben jij?

  • Je communiceert gemakkelijk en je hebt een klantgerichte houding.
  • Je werkt graag samen.
  • Je bent leergierig en onderzoekend.
  • Je durft initiatieven te nemen en komt proactief met voorstellen.

 

Aanbod

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren – uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring – minimaal € 3.098,- en maximaal € 4.257,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

 

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkhedensport en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

 

Over de organisatie

Sharing science, shaping tomorrow. Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability.

 

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur

bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

 

Information and Technology Services (ITS) is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. De directie ITS bestaat uit veertien multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel. ITS is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 35.000 studenten nemen diensten van ITS af. Het is een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden.

 

We hechten veel waarde aan openheid, samenwerking en ontwikkeling. Klantgericht werken, betrouwbaarheid en kwaliteit; daar gaan we voor. Samen voor het beste resultaat. Als dit ook jouw drijfveren zijn, dan pas je goed bij ons. Ook hebben we oog voor ieders ontwikkeling. Training on the job, een opleiding of coaching. Dat mag je van ons verwachten.

 

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Versteegt (Department manager Infrastructure Services) via p.versteegt@uu.nl of 06 41 38 25 32.

Solliciteren

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

 

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je cv en (beknopte) motivatie via deze sollicitatieknop.

 

Uiterlijk reageren op 16 juli 2023.