Een blijvend groeiende datastroom, gestructureerd of ongestructureerd, meer eisen, meer mobiele gebruikers, security wordt steeds belangrijker en een downtime wordt niet meer geaccepteerd. De uitdagingen voor IT managers en andere leidinggevenden worden met de dag groter en complexer. Hoe gaan we om met deze veranderingen, is het schaalbaar, blijven we binnen deadlines en budget en hoe kunnen we we continue voorop blijven lopen.

Ondernemingen maken steeds vaker en meer gebruik van open source software. Binnen domeinen als  Cloud, Big Data, mobiele applicaties, Enterprise Mobility en integratie toepassingen heeft OS dan ook vele innovatieve wegen ingeslagen.

Bovendien kun je flink besparen op kosten doordat je industriestandaard hardware gebruikt. Waar Linux inmiddels de standaard is op servers, Open Stack voor cloud computing en Docker en CoreOS voor applicatie-containers en bijvoorbeeld Ceph voor Storage. Ondernemingen kunnen zodoende een complete infrastructuur opzetten met open source software!

OPENTechday 2017  is het open source event van Nederland en zal een unieke blend van CTO’s, IT architecten en managers, experts en developers bijeen brengen. Presentaties tutorials, keynotes, workshops en handson summits zullen onderdeel zijn van de Open Tech Day 2017. De Open Tech Day  is onderdeel  van TECHWEEK 2017.

De belangrijkste topics van de conferentie zullen zijn: Open Cloud, Open Enterprise, Open Development en Open Future.

Het complete programma staat van 5 Maart as online op www.opentechday.nl Maar u kunt zich nu al registeren voor een bezoek aan de unieke conferentie in de Jaarbeurs te Utrecht.