Meer dan 20.000 cursisten gingen al de afgelopen maanden van start met een cursus aan de Tech Academy. Zo ook met Linux. Met Linux ben jij namelijk de baas in eigen huis. Tot diep onder de motorkap maak jij je eigen instellingen, doe je meer met tweaks en privacybeheer. Daarbovenop is Linux net zo veilig en stabiel als Windows.

Wat krijg je?
Bestel je vandaag , dan krijg je direct toegang tot de interactieve cursus aan de Tech Academy. Je leert aan de hand van teksten, vragen en video’s hoe je het best kunt werken met Linux. Na afloop van deze cursus behaal je zelfs een certificaat! Daarnaast ontvang je het 180 pagina’s dikke cursusboek zo snel mogelijk in de brievenbus. Profiteer daarom de komende 24 uur van meer dan 50% korting op deze gewaardeerde cursusbundel. Pak dit voordeel en betaal slechts € 29,95. Zo maak jij kennis met Linux. Wees er dus snel bij, want op = op!

Wat ga je leren?
Je hoeft geen expert te zijn voor deze cursus. We leggen je eerst uit welke versie je het best kunt kiezen en aan de hand van Linux Mint laten we je vervolgens de mogelijkheden zien. We vertellen je alles over de stappen die je kunt nemen tijdens de installatie en hoe je ervoor zorgt dat je start met de meest optimale instellingen, zodat bijvoorbeeld al je back-ups automatisch gemaakt worden. In het vijfde hoofdstuk krijg je een uitgebreid overzicht van programma’s die je voor Linux kunt gebruiken. Als de basis staat, gaan we een stapje verder en leer je hoe je Linux in je thuisnetwerk beheert en scripts kunt maken.

Na het volgen van deze cursus heb je niet alleen de basis van Linux op zak, maar kun je ook aan de slag met geavanceerde instellingen.

Bestel direct ►

Of klik hier voor meer informatie over de cursus