Je idee de wereld, de open source, inslingeren. Wat gebeurt er, kán er dan gebeuren met je idee? Kom op 7 april naar Cowork Thursday bij het CvJO in Ede. Dan neemt Jaap Jansma (van Edeveloper – Pioneering Together) je mee in een workshop over werken in open source.

 

Op donderdag 7 april is er voor ondernemers weer gratis Coworkday in het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CvJO) in Ede. Vooraf aan de workshop is er een gezamenlijke lunch, zodat je kunt kennismaken met andere ondernemers. En na afloop is er een borrel.

Werken in open source

Samen pionieren. De hele wereld die vrijelijk met je meedenkt, jouw idee aanpast, verbetert, gebruikt, deelt. Hoe kan zo’n chaos überhaupt productief zijn? Wat gebeurt er met licenties en patenten? Hoe werkt het in de praktijk?

En bovenal: Wat heb jij eraan? Hoe kun jij samenwerken in open source? Dat laat Jaap Jansma ons zien én beleven in de gratis workshop ‘Werken in open source’. Met WordPress als ‘çase study’.

Kennisdeling

Het CvJO organiseert regelmatig events die kennisdeling stimuleren. Het centrum biedt bovendien een netwerk, werkplekken en collega’s aan startende ondernemers uit Ede en omgeving. Op de centraal gelegen kantoorruimte in het centrum van Ede werken en ontmoeten deze ondernemers elkaar.

Co-workday, donderdag 7 april

Gratis toegang

Meld je aan op: www.cvjoede.nl/agenda

Programma

• Inloop vanaf 12.00 uur

• Lunch om 12.30

• Workshop ‘Werken in Open Source’, Jaap Jansma (Edeveloper – Pioneering Together) om 14.00 uur

• Netwerkborrel ongeveer vanaf 16.00 tot 18.00 uur