Civo heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe Partner Program. Het programma staat open voor elk bedrijf in de technische ruimte en heeft tot doel de groeiambities van partners te ondersteunen en de knapste koppen van de industrie aan te moedigen samen te komen en samen te werken aan het hervormen van het cloud-native landschap. 

Om deel te nemen aan het programma, brengen partners verkoopleads naar Civo in ruil voor een commissie. Organisaties worden bij elke stap ondersteund door het verkoop- en engineeringteam van Civo, waardoor ze snel de partnerniveaus kunnen opklimmen van geregistreerd naar geselecteerd naar de hoogste, en tegelijkertijd hun commissie kunnen laten groeien.

Partners ontvangen exclusieve voordelen, waaronder een eenvoudig verwijzingsschema en gratis Civo-tegoed om applicaties te hosten op het productieklare beheerde Kubernetes-platform van Civo. Gebruikers van Civo profiteren van een gestroomlijnde applicatie-hostingervaring, waardoor organisaties meer van hun energie kunnen richten op ontwikkeling en minder op het beheren van infrastructuur.

Civo zet zich in om partners te helpen gedijen en biedt partners een verscheidenheid aan op maat gemaakte marketingsamenwerkingsmogelijkheden om het vermogen van een organisatie om potentiële klanten te bereiken te maximaliseren.

Het Partner Program maakt deel uit van Civo’s missie om de ondoorzichtigheid en complexiteit te doorbreken die kenmerkend zijn voor de grote cloudproviders. Het Partnerprogramma van Civo biedt een beknopt pakket voor elk bedrijf dat wil solliciteren zonder ingewikkelde voorwaarden.

Overstappen naar Kubernetes

Bij de lancering van het programma is Civo verheugd om zijn eerste vooraanstaande partner aan te kondigen: Fullstaq, een snelgroeiend cloud-native IT-servicebedrijf. Fullstaq werkt regelmatig met zowel start-ups als ondernemingen op hun tech-reis en vorig jaar werden ze het eerste gecertificeerde Kubernetes-adviesbureau van Nederland. Door deze nieuwe samenwerking zal Fullstaq nu samenwerken met Civo om klanten deskundige begeleiding te bieden bij het maken van de sprong naar Kubernetes.

“We zijn erg trots om de eerste premier partner van Civo te zijn. Civo biedt een geweldige beheerde Kubernetes- omgeving waarmee klanten tegen lage kosten clusters kunnen opzetten. Het ‘plug & play’- concept maakt het voor bedrijven heel eenvoudig om hun applicaties op te zetten. op een makkelijke en budgetvriendelijke manier”, zegt Gerrit Tamboer, CEO van Fullstaq.

“Ons partnerprogramma is ontworpen om Civo-klanten en onze partners te voorzien van de beste services op de markt. We zijn verheugd om partners zoals Fullstaq te hebben die helpen het Civo-aanbod te verbeteren door de overstap naar Kubernetes gemakkelijker dan ooit te maken”, aldus Mark Boost. , CEO & mede-oprichter van Civo.