Linux distributie voor SAP HANAop Google Cloud. SAP oplossingen die draaien op SUSE Linux Enterprise Server voor SAP Applicaties via GCP helpen klanten meer flexibel te zijn en verminderen bedrijfskosten omdat zij alleen betalen wat zij gebruiken, en bedrijfskritische applicaties sneller en efficiënter in gebruik kunnen nemen.

“SUSE Linux Enterprise Server voor SAP Applicaties op GCP illustreert een van de belangrijkste voordelen van het besturingssysteem – klanten besparen tijd, inspanning en budget wanneer zij SAP-omgevingen implementeren, inclusief on premise en nu ook op aanvraag,” zegt Naji Almahmoud, vice president Global Alliances SUSE. “SUSE’s software-defined infrastructuuroplossingen bieden klanten de gelegenheid om aan de veranderende vraag van de digitale economie te voldoen. De ondersteuning voor Google Cloud Platform geeft bedrijven de flexibiliteit om de implementatiemethode te kiezen die aan hun behoeften voldoet met Linux voor SAP HANA en SAP S/4HANA.”

Brenton O’Callaghan, regional vice president, Bluefin North America: “Bluefin Solutions is van mening dat de mogelijkheid om SAP op het Google Cloud Platform te draaien innovatie gaat stimuleren en de komende jaren voordeel voor klanten op gaat leveren. Als SUSE partner en een van de enige service providers in de wereld met ervaring in het draaien van SAP op de drie belangrijkste public cloud providers, geloven wij dat klanten nu moeten beginnen de public cloud in hun digitale roadmap op te nemen. We zijn erg enthousiast over de samenwerking met SUSE en Google.”

SUSE Linux Enterprise Server voor SAP Applicaties is nu beschikbaar op drie belangrijke public cloud providers: Google Cloud Platform, Amazon Web Services en Microsoft Azure. Meer informatie over SAP HANA, Google Cloud Platform en SUSE®: cloud.google.com/sap/saphana en www.suse.com/google.