Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional. Infosecurity.nl 2016 vindt plaats op 2 en 3 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Thema 2016: Data Centric World
Op 2 en 3 november 2016 zullen wederom de deuren van Infosecurity.nl voor u geopend zijn! Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma aan de beurs verbonden met diverse uitstekende keynote sessies rondom het thema ‘Data Centric World’. Deelname is kosteloos.

Datac centric world

Data is het nieuwe goud. Gegevens bepalen, voorspellen en sturen organisaties mits deze goed worden gebruikt. Bij het gebruik van big data zijn rekenkracht en analyses onmisbaar, maar ook bescherming is essentieel. Want waar waarde is, is direct ook een risico. Data speelt in het huidige en toekomstige ecosysteem een steeds grotere rol. Organisaties kunnen immers zonder data niet bestaan. Gestructureerde data kan bijvoorbeeld professionals ondersteunen in strategische of kritische beslissingen, maar het helpt organisaties ook hun klanten, patiënten of cliënten beter te begrijpen en daar beter op te acteren.

Zorg dat uw datagedreven business floreert
Hoe kunnen organisaties van groot tot klein, commercieel tot publiek zorgen dat hun datagedreven business floreert? Hoe zit het met de privacy, security, opslag, en beheer? Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event op 2 en 3 november 2016 bieden u de handvatten om te vormen naar een datagecentreerde wereld en deze optimaal te benutten binnen uw organisatie. Hierbij komen ook de volgende acht thema’s naar voren: Enterprise Mobility; Cloud Computing; Datacenter & Infrastructure Optimisation; Data Growth & Storage Capacity; Privacy; Governance & Risk Management; Cyber Security; IT Service Management & Control en Universal Communications.

Toegang is gratis bij voorregistratie: http://www.infosecurity.nl/registreren