Canonical vraagt community de nieuwe gebruikersomgeving te testen.

Canonical is vorige week begonnen met het nauwkeurig onderzoeken van de nieuwe GNOME Shell desktopervaring op zoek naar alles dat niet klopt of glitcht.

Alan Pope, communitymanager bij Canonical zegt dat het bedrijf niet alleen kijkt of het tegenstrijdigheden vindt, maar ook op zoek gaat naar gedragsproblemen, visuele problemen, kleurenschema's, prestatie-issues en alle andere dingen die het bedrijf ontdekt. Het bedrijf stelt het erg op prijs als de community daarbij helpt en nodigt zelfs een klein groepje uit om bij hun op kantoor te mogen helpen.

"Wij nodigen een klein groepje mensen uit de community aan om samen met ons in ons kantoor in Londen te helpen. Wij zoeken naar mensen die ervaring hebben met het identificeren en repareren van theme-issues, CSS-experts en GNOME Shell / GTK themers," aldus Pope.

Gebruikers die geïnteresseerd zijn kunnen zich hier aanmelden. Het "evenement" vindt plaats op 24 augustus in London. Houd er wel rekening dat je op eigen gelegenheid die kant op zal moeten gaan.

Mocht er geen plek meer zijn kan je ook op afstand helpen door in te loggen op het #Ubuntu-desktop IRC-kanaal op Freenode.

NEDLINUX FORUM

Het nederlandse linuxforum
Voor beginners en pro’s

 

 

 

 

E-mailadres 

 

Nieuwste editie:

Linuxmag op Facebook

@linuxmagnl op Twitter

linuxmagNL Download nu hét quick reference naslagwerk en plak 'm op je muur, voor beginnende én ervaren Linux gebruikers!… https://t.co/JrG54Btuiu
linuxmagNL Linux Nieuws: @SUSE bestaat 25 jaar en trakteert! Maak kans op entreeticket voor #SUSECON in Praag, zie link!… https://t.co/ENJKDvyZQ8
linuxmagNL De nieuwe editie van Linux Magazine is weer uit! Thema: bescherm jezelf tegen hackers met Linux. Veel leesplezier a… https://t.co/Zcy3Zdjb90